Viser alle 2 resultater

  Kaninbur

  Her på siden finder du alle typer af kaninbure. Der er små såvel som et stort kaninbur. Der er enkelt og dobbelt kaninbur. Og er du ude efter et kæmpe kaninbur, så fås de også som xl dobbelt kaninbur. Og der er bure både til indendørs og udendørs brug.
  Læs mere

  Sorter efter:
 • Udendørs Kaninbur Floret – 165×61,5x92cm

  Se Flere specifikationer
  Tryk Her
  2,499.00 DKK
  Køb Varen
 • Udendørs Kaninbur Queensland – 147x53x85cm

  Se Flere specifikationer
  Tryk Her
  1,999.00 DKK
  Køb Varen
 • Og burene kan også klare en kold vinter. Der er også kaninbure der fås med en løbegård. Ja eller det kan være et trekantet kaninbur. Eller et bur hvor der er plads til to kaniner, eller nogen der er endnu større til flere kaniner. Og der er billige modeller og meget dyre modeller.

  Så der burde være kaninbure der kan opfylde de flestes behov. Og der er nogle varehuse der satser på det skal være billigt, og ikke så meget om det er god kvalitet. Og så kæmper vi selvfølgelig alle om marked. For der er rigtig mange om buddet.

  Og bare for at nævne nogle få stykker, hvor disse kaninbure/ kaninhuler kan købes. Så er der f.eks. jem og fix, harald nyborg, bauhaus, maxi zoo, silvan, xl byg, petworld og mange andre.

  Men tro mig du får mere for pengene ved at købe online. Da man her ikke har så mange faste udgifter som butikkerne. Og derved har mulighed for at tilbyde nogle billigere priser. Så tag et kig på siden og er der noget der tiltaler dig så har du mulighed for at køb det til nogle fornuftige billige priser.

  Store kaninbure til udendørs brug

  Her ser du nogle forskellige modeller der kan bruges udenfor. Hvor mange af modellerne også er kaninbure i 2 etager, så mange rigtig forkæler sin eller sine kaniner med godt med plads. Og vil man have et bur til sin kanin med masser af plads hvis hunkaninen har fået en masse og små dejlige kaninunger, så kan man vælge en som er med løbegård. Så de kan få lov til at løbe rundt og boltre sig uden at løbe væk.

  Trekantet kaninbur

  Der findes ikke mange typer af et trekantet kaninbur. Så er det nok nogle der er en slags byg selv løsninger.

  Tilbehør til bure

  Leder du efter kanin tilbehør til kaninbure, så kan du vælge imellem nogle af nedenstående varer. Og en af de ting folk rigtig tit tilkøber er, en kaninrampe som i nedenstående tilfælde er lavet i træ.

  Plads er Meget vigtigt når du holder kaniner

  1. Der er tit mange tilbud derinde på smarte kaninbure. Men det du skal holde dig for øje er. At hvis du skal holde kaniner i et bur. Så skal du vælge et med noget størrelse på. Ja det kunne være et trixie natura xl kaninbur. Da det er utroligt vigtigt at kaninen har noget plads da kaninen ellers vil komme til at mistrives. Da den har brug for plads til at få noget motion. Og da de fleste bure ikke er i en sådan størrelse er det derfor vigtigt at tilkøbe en løbegård så de får muglighed for at få sig bevæget godt og grundigt.Og husk det er ikke nødvendigt at køre ud i xl-byg, eller andet sted hvor de sælger kaninbure. Da du tit får mere for pengene ved at købe buret online. Da de ikke har så mange udgifter som de forskellige butikker har. Og derfor kan de sælge burene billigere end hvis du f.eks. tager hen i en maxizoo butik.

  En god og sund kost er vigtigt

  1. Når du har valgt at du gerne vil have en kanin eller kaniner. Så er det også vigtigt at du giver dem noget sund kost som giver dem masser af næring så de får masser af energi til at bevæge sig hurtigt rundt. Og en type jeg ved er meget populær er burgess excel kaninfoder