Kaniner til salg

Her på siden kan du læse lidt om, hvad kaniner er for en størrelse, og så vil jeg med tiden få indsat nogle telefon nemmere fra steder rundt omkring i Danmark,  som du så har mulighed for at ringe til, hvis du ønsker at købe en kanin, fra steder hvor de har kaniner til salg, og hvor de også har  små kaninunger. Da mange familier i dag jo ønsker sig en lille kanin. Der er selvfølgelig også dem der gerne vil have store kaniner. Og nogen leder direkte efter kæmpe kaniner. Og er du en af dem, der godt kan du godt lide de store kaniner, i stedet for baby kaniner, så er sådan en fransk vædder kanin, som mange sælger ikke nogen af de helt små kaniner. Nej de kommer op på omkring 5 kg efter 6 måneder. Og er med i kategorien kæmpe racer. Og den anden race jeg sælger New zealand red, er iblandt de mellemstore racer.
Kaniner til salgKaninunger til salg

 

Hvor mange kaninracer er der

Der findes rigtig mange forskellige kaninracer. Ja faktisk hele 65 forskellige kaninracer er der. Og de er så delt op i forskellige kategorier som er:

 • Dværgracer
 • Små racer
 • Racer med afvigende hårstruktur
 • Mellemstore racer
 • Store racer
 • Kæmperacer

Hvad koster en kanin

Priserne starter vel for omkring 100kr og opefter. Og man kan godt komme helt op på 2000 kr. Alt efter hvilken racekanin man går efter. Det betyder også lidt i forhold til prisen, hvor man køber kaninen. For hvis man er villig til, at køre lidt langt, for at købe f.eks. en fransk vædder kanin med søde hængeøre. Og hvis den så skal hentes i Nyborg, og man selv bor i København/ på Sjælland, eller Jylland ja måske endda Nordjylland. Og er villig til at køre til Fyn. Så koster det jo også lidt i benzin. Og når man så lægger priserne sammen for benzin og kanin. Og måske lidt mad på turen. Ja så koster en sød kanin hurtigt nogle kr. Men du skal vide, du kan altid ringe til mig, og så finder vi dig en rigtig fornuftig pris, som du og din familie har råd til. Og fodre dig også gerne med den viden, du må have brug for, både før og efter købet. Ja dukker der spørgsmål op efter købet, så ringer du selvfølgelig også bare. En god ide er også, at efter købet at kigge på kanin tilbehør siden her på sitet. Hvor der tit er nogle gode tilbud, på nogen af de ting, man får brug for, når man anskaffer sig en kanin.

Hvor gammel bliver en kanin

Det er meget forskelligt, hvor gammel din kanin eller kommende kanin kan blive. Men siger i snit 5-8 år. Men det har også betydning i forhold til, hvilken køn kaninen er, samt hvilken race. Og hvordan den har været passet. Og om den har fået godt med motion, fornuftig mad osv. Da nogen kaniner kan blive helt op til 10-12 år. Og der findes faktisk kaniner, der er blevet helt op til 18 år. Men hvor de helt store kaniner, har en gennemsnitlig kortere levealder end de mindre kaniner.

Hvad spiser en kanin/ og hvad må kaniner ikke spise 

Kaniner er lige som køer og heste. Ja de spiser græs, blade, planter og grene. Ja faktisk alt de kan nå af denne slags. Kaniner som man har derhjemme som kælekaniner. Ja de skal have hø, bladgrønsager og også gerne grene. Og det er for at efterligne den kost, som de ville få, hvis de var ude i den vilde natur. Nogle af de ting kaniner ikke må at spise kan nævnes:

 • Ærter
 • Majs
 • Avocado
 • Kartofler
 • Bønner
 • Tomatplanter
 • Æble-/pærekerner + stilk
 • Og mange andre ting og sager.

Hvordan passer man en kanin

Hvordan passer man sin kanin kan siges meget enkelt. Man skal passe godt på dem, og give dem masser af kærlighed, plads og hø. Og god mad som f.eks. Burgess kaninfoder som er meget populært, blandt kaninfolkene derude i den store verden. Men ellers se nedenstående video fra dyrenes beskyttelse, der viser og fortæller hvordan kaniner skal have det.

Populære produkter – Kategorier & indlæg