Slagtekaniner – Køb kaninkød på Fyn

Folk er begyndt at få øjnene op for, at slagtekanin er en god spise kanin. Så derfor er der også flere, der er begyndt at tilbyde slagtede kaniner til salg. Da disse slagte kaniner, har noget godt og sundt kaninkød. Og dette kød er et rigtig godt alternativt, til de andre typer kød vi som mennesker spiser. Og gør man en indsats og fokusere på økologi. Så kan disse kaniner sælges overalt i Danmark, som en sund og god økologisk slagtet kanin.

Men det er ikke bare lige sådan, at man beslutter sig for, at nu slagter jeg nogle kaniner, og så sælger jeg dem som økologisk kaninkød. Da der er en del krav der skal opfyldes som:

  • Foderet skal bestå af minimum 60 pct grovfoder
  • Der skal være adgang til græsarealer (selvfølgelig) . Og arealkravet pr voksen kanin skal minimum være 5 kvm.
  • Kaninerne skal selvfølgelig have noget, at gnave i som grene og bark.
  • De skal også have noget at hoppe på, og nogle dejlige mørke steder hvor de kan gemme sig (for det elsker kaniner).
  • Og så skal fravænningsalderen på kaninungerne være på minimum fem uger.

Ja ovenstående krav er nogle af de krav og mål, man skal opfylde hvis man satser på økologi. Og det er klart, at som tidligere nævnt, handler det også om økonomi, da alt jo i dag koster penge. Så for at udleve disse krav, skal det økonomisk også kunne betale sig. Da hvis man ikke får en god pris, når man sælger kaninen. Så er der ikke økonomi til, at man kan få det til at løbe rundt. Da det for mange mennesker også har betydning, hvad sådan en kanin koster. Da det også skal være økonomisk muligt for familierne, at få spisekanin ind i deres hverdag.

Men der er ingen tvivl om, at jo større efterspørgslen bliver på kaninkød, jo mere gør kaninavlere jo også for, at opfylde disse krav der skal til for at opfylde kundernes ønsker.

Jeg er en af dem der har fingeren på pulsen, i forhold til salg af slagtekaniner. Og derfor har jeg også kaniner til salg,  da salg af kaninkød efter min mening er godt og sundt. Og sælger til hele Fyn (bopæl i Nyborg). Men folk ringer også fra København (ja faktisk fra mange steder på Sjælland), Jylland (og faktisk en del fra Århus/ Nordjylland).

Jeg sælger 2 racer af kaniner til slagtning, og det er Fransk vædder kanin samt New zealand red.

Du kan skrive til mig Her. Hvis du har nogle spørgsmål.

Slagtekaniner Kaninkød

Populære produkter – Kategorier & indlæg