Kaninfoder

Når du skal vælge den rigtige kanin mad til dine kælekaniner. Så er det vigtigt, at der er masser af næring i, og det ellers indenholder de rigtige ting, der er med til at holde din kanin sund og rask (f.eks. Økologisk kaninfoder).
Læs Mere

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Produkterne ovenover er nøje udvalgt og i sært Burgess excel kanin foder er en stor sællert (Og køb burgess excel 10 kg så sparer du lidt penge). Og kaninerne elsker kaninmad/ kaninfoder/ piller derfra. Og jha-kaniner viser også et fint udvalg af snacks og andre godbidder samt foderskåle til deres mad, toilet, hule, tunnel ja du kan stort set købe alt tilbehør til kaniner.

Bedst sælgende kaninfoder:

Herunder har jeg samlet foder i forhold til hvad kaniner spiser. Og hvor de er delt op i forhold til, hvad der er det bedst sælgende indenfor de forskellige producenter. Og der er selvfølgelig også økologisk foder da mange sætter pris på dette. Og der er poser med forskellig mængder som 1, 1.5, 2, 4, 10, 25kg.

De 2 bedst sælgende

  • Burgess Excel
    Foder fra Burgess er meget populært blandt kanin ejerne. Og det er fordi det er god kvalitetsmad som dyrene elsker spise. Og det er uanset om det er til kaninunger, dværg, junior eller helt store kaniner.
  • Science selective
    Dette foder fra Science selective er kendt for at være velsmagende og fås i flere forskellige varianter og uden sukker..